Klussendienst

Klussendienst

Bent u op zoek naar iemand die u bij kan staan of bepaalde klussen van u over kan nemen? Het kan zijn dat de tijd ontbreekt of dat de gezondheid het niet toelaat. De klussendienst van ArkelWonen & Arkelsol helpt u graag uit de brand, tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Muurverf aanbrengen kost bijvoorbeeld maar 35 euro per uur inclusief btw.

 

Klussen uitbesteden

Klussen kan erg leuk zijn als u er tijd genoeg voor heeft, maar u kunt het ook uitbesteden aan ArkelWonen & Arkelsol. Hier bent u aan het juiste adres en dan weet u ook zeker dat het karwei snel en effectief wordt uitgevoerd. Daarom horen wij het graag van u wanneer wij van ArkelWonen & Arkelsol u kunnen helpen. Wij steken onze handen graag uit de mouwen voor onze klanten en staan voor u klaar.

 

ArkelWonen & Arkelsol kan u van dienst zijn met:

  • oude vloerbedekking (tapijt, pvc stroken, marmoleum, vinyl etc.) verwijderen
  • muurverf aanbrengen
  • behangen (Kent u hem al… onze fluitende behanger?)
  • meubelstukken verplaatsen en een ruimte opnieuw inrichten
  • het vermaken van bestaande gordijnen.

 

Wilt u één van deze of meerdere klussen uitbesteden aan ArkelWonen & Arkelsol? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u uw lijstje met de klussen of klusjes kunnen bekijken en in kunnen plannen. Voor al uw woonklussen bent u bij ArkelWonen & Arkelsol aan het juiste adres.

Tobben hoeft niet meer. Schakel onze klussendienst in! Dingen waar u tegenop ziet, te weinig verstand van heeft of gewoonweg geen tijd voor heeft, kunt u met een gerust hart overlaten aan onze klussendienst.

 

Vragen over de klussendienst?

Zo ziet u maar, ArkelWonen & Arkelsol helpt u op vele fronten. U vindt er alles onder één dak, inclusief een klussendienst. Ervaar zelf het gemak en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Een vrijblijvende afspraak maken?

Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

Ik ga akkoord (verplicht)
Ja