Klussendienst

Klussendienst

Bent u op zoek naar iemand die u bij kan staan of bepaalde klussen van u over kan nemen? Het kan zijn dat de tijd ontbreekt of dat de gezondheid het niet toelaat. De klussendienst van ArkelWonen & Arkelsol helpt u graag uit de brand, tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Mits het gerelateerd is aan door ons nieuw te leveren goederen. Muurverf aanbrengen kost bijvoorbeeld maar 35 euro per uur inclusief btw.

 

Klussen uitbesteden

Klussen kan erg leuk zijn als u er tijd genoeg voor heeft, maar u kunt het ook uitbesteden aan ArkelWonen & Arkelsol. Hier bent u aan het juiste adres en dan weet u ook zeker dat het karwei snel en effectief wordt uitgevoerd. Daarom horen wij het graag van u wanneer wij van ArkelWonen & Arkelsol u kunnen helpen. Wij steken onze handen graag uit de mouwen voor onze klanten en staan voor u klaar.

 

ArkelWonen & Arkelsol kan u van dienst zijn met:

 • oude vloerbedekking (tapijt, pvc stroken, marmoleum, vinyl etc.) verwijderen
 • muurverf aanbrengen
 • behangen (Kent u hem al… onze fluitende behanger?)
 • meubelstukken verplaatsen en een ruimte opnieuw inrichten
 • het vermaken van bestaande gordijnen.

 

Wilt u één van deze of meerdere klussen uitbesteden aan ArkelWonen & Arkelsol? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u uw lijstje met de klussen of klusjes kunnen bekijken en in kunnen plannen. Voor al uw woonklussen bent u bij ArkelWonen & Arkelsol aan het juiste adres.

Tobben hoeft niet meer. Schakel onze klussendienst in! Dingen waar u tegenop ziet, te weinig verstand van heeft of gewoonweg geen tijd voor heeft, kunt u met een gerust hart overlaten aan onze klussendienst.

 

Vragen over de klussendienst?

Zo ziet u maar, ArkelWonen & Arkelsol helpt u op vele fronten. U vindt er alles onder één dak, inclusief een klussendienst. Ervaar zelf het gemak en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem gerust contact op:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja