GORDIJNSPECIALIST IN GORINCHEM

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GORDIJNSPECIALIST IN GORINCHEM?

Gordijnspecialist dichtbij Gorinchem? Dat is Arkelwonen! Als ervaren (al ruim 22 jaar) en gediplomeerd coupeuse kan Jannie u precies vertellen welke gordijnstoffen wel of niet mooi hangen. Ook Petra is een echte gordijnspecialist en helpt u graag bij het maken van de juiste materiaal- en plooikeuze. Uiteraard mag het juiste ophangsysteem daarbij niet ontbreken.

 

Soorten raamdecoratie

Wat voor soort gordijnen u ook zoekt, Arkelwonen biedt voor ieder interieur een passende raamdecoratie. Van een gordijn voor een klassieke inrichting tot een vouwgordijn voor een landelijke inrichting, er is keuze uit vele kleuren en designs.

 

In onze ruime en met grote zorg geselecteerde collectie treft u o.a.:

 

Kwaliteitsmerken en Private Label gordijnen

Bij Arkelwonen werken wij samen met vele gerenommeerde kwaliteitsmerken. Daarnaast bieden wij de unieke ZoNi-collectie. Onder dit private label treft u raamdecoratie die we persoonlijk en met de grootste zorg hebben samengesteld. Een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en duurzaamheid zijn kenmerkend voor de ZoNi raamdecoratie.

 

Advies van uw gordijnspecialist voor Gorinchem e.o.

Bent u op zoek naar nieuwe overgordijnen of andere raamdecoratie? Laat u inspireren in onze woonwinkel. Onze interieurstylisten zijn niet alleen gordijnspecialist maar kijken naar uw totale interieur. U wilt tenslotte niet alleen mooie gordijnen maar ze moeten ook binnen het geheel passen. Daarnaast heeft uw raamdecoratie ook vaak een functionele kant. Denkt u maar eens aan inkijk, warmte-/koude isolatie en de juiste lichtinval. Met dit soort factoren houden onze gordijnspecialisten uiteraard rekening mee.

 

Heeft u graag een advies van onze gordijnspecialist aan huis? Geen probleem, wij komen op afspraak bij u thuis!

 

Montage door uw gordijnspecialist

Met zorg gekozen en nauwkeurig opgemeten raamdecoratie verdient een perfecte montage. Als gordijnspecialist verzorgen wij dit niet alleen voor onze klanten in Arkel en Gorinchem maar ook in Leerdam, Meerkerk, Hardinxveld-Giessendam, Vuren, Sleeuwijk en zelfs ver daarbuiten.

 

Binnenlopen of een oriënterende afspraak maken

Uiteraard bent u altijd welkom om onze ruime woonwinkel te bezoeken. Gewoon even lekker vrijblijvend rondkijken! Komt u gericht voor een advies van een gordijnspecialist? Dan reserveren wij graag een plekje in onze agenda, zodat wij u met volle aandacht kunnen adviseren en inspireren. Een afspraak plannen kan eenvoudig online, op het moment dat het u schikt. Bellen tijdens onze openingstijden kan natuurlijk ook via 0183 561 277.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja