Arkelwonen – In de media – Woonstijl

Het familiebedrijf Arkelwonen is na 53 jaar een gevestigde naam in de regio. Al 25 jaar werken Arnold en Jannie de Pijper samen in de zaak en kunnen klanten zomaar binnenlopen voor interieuradvies. Toch is daar nu na al die jaren verandering in gekomen… Arnold en Jannie hebben de winkel aan het Raadhuisplein in Arkel verplaatst. Zij verkopen en adviseren met 4 medewerkers voortaan 250 meter verderop: op afspraak, vanuit hun eigen huis.

Voel je thuis bij Studio Kloosterhof

Arkelwonen interieurs en Arkelsol exterieurs

Arnold en Jannie wonen sinds 2003 op Het Kloosterhof. Al enkele jaren droomden ze ervan vanuit hun woning te gaan werken. Inmiddels zijn de kinderen uitgevlogen en is er ruimte in overvloed in het sfeervolle pand. Met passie vertelt Jannie over al het werk wat ze met elkaar hebben verzet in de afgelopen periode.

Sfeervolle stijlkamers en een stalen-lab zijn ingericht met unieke verlichting, gordijnen, inbetweens, raambekleding, buitenzonwering, de nieuwste behangsoorten en mooie, praktische vloeren. De klant zal vol verwondering verschillende kleuren, sferen en stijlen ervaren. Op het royale perceel zijn ook diverse tuinmeubelen te bewonderen, ook deze levert Arkelwonen. In het verbouwde bijgebouw kunnen bestellingen afgehaald worden. Achter de woning is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. “Nu we de winkel verhuisd hebben, weten we precies wie er komt. We kunnen voor een vervolgafspraak alles voorbereiden en de kleurstalen van de vloeren, wanden, ramen en meubels alvast klaarleggen. Deze woning heeft alles in huis om één of meerdere producten te laten zien.”

Iedereen kan online via de site of telefonisch een afspraak maken om vrijblijvend rond te kijken om inspiratie op te doen of een oriënterend advies inplannen met Jannie, Petra of Arnold.

Per woonwens kan gekozen worden uit de beschikbare, gespecialiseerde medewerkers. Arnold is de expert op gebied van binnen- en buiten zonwering, horren en vloeren. Petra specialiseerde zich o.a. in het ontwerpen van maatwerkmeubels en inbouwkasten, traprenovatie en geeft interieuradvies als de klant één bepaalde ruimte of verdieping wil herinrichten. Jannies passie is het geven van totaaladvies bij nieuw- en verbouw of verhuizing. Arkelwonen kan de totale uitvoering voor zijn rekening nemen. Dat kan in delen of als complete metamorfose in zijn geheel.

Jannie: “Het persoonlijke contact, dat is belangrijk. Op Het Kloosterhof is mijn passie voor mooi inrichten weer extra opgelaaid. We laten onze klanten graag meegenieten van ons thuis, onze tuin en onze inrichting. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren.”

Artikel in Woonstijl – september 2023