De juiste tuinmeubelen kopen

De juiste tuinmeubelen kopen

Zodra in de lente de eerste zonnestralen voelbaar zijn, begint het bij velen te kriebelen om de tuin in te gaan. Heerlijk genieten van de natuur, de warmte, de rust of de gezelligheid. Zeker in de zomer leven we graag buiten en is de tuin een belangrijke plaats. In het afgelopen decennia zien we de buitenruimte een steeds prominentere plaats innemen. De tuin is echt een verlengstuk van de binnenruimte geworden. We zien dat serres, overkappingen, buitenkeukens en luxe soorten bestrating allang geen uitzondering meer zijn.

Comfortabel buiten zitten

Om een langere tijd comfortabel buiten te kunnen zitten, mag kwalitatief buitenmeubilair natuurlijk niet ontbreken. Het aanbod in tuinmeubelen is groot en varieert van een gezellige tafel met stoelen, waarin je heerlijk onderuit kunt zakken, tot een stijlvolle loungeset om van de zonsondergang te genieten. Naast het zitmeubilair is er natuurlijk ook genoeg te kiezen op het gebied van kussens, eettafels, bijzettafels, koffietafels en accessoires.

Exterieuradvies

Met al dit aanbod kan het maken van een goede keuze erg lastig zijn. Wat zijn de juiste tuinmeubelen voor mij? Hoe creëren we een harmonieuze eenheid? Lukt het ons om een vakantiegevoel in eigen tuin te creëren?

Bij Arkelwonen helpen we u graag met een persoonlijk exterieuradvies. Daarbij kijken we o.a. naar de materiaalkeuzes van de tuinmeubelen en (buiten)stoffen. Ook kijken we desgewenst naar accessoires zoals parasols, lantaarns (op solar), plantenbakken, vloerkleden en zelfs plaids. Dit alles wordt natuurlijk aangevuld met professionele stylingtips. Zo creëren we samen een fantastische buitenruimte voor ieder seizoen.

Buiten eindeloos genieten

Wilt u ook eindeloos genieten van een unieke tuininrichting in bijvoorbeeld een landelijke stijl, een Ibiza stijl of een industriële stijl? Plan dan een adviesgesprek met exterieurstyliste Jannie. Zij verzorgt de uitgebreide adviestrajecten en werkt op afspraak.