Traploper in stijl

Van Jacco en Hanneke van Vliet uit Noordeloos kregen wij de vraag om de trap opnieuw te bekleden. We hebben dit ambachtelijk uitgevoerd met een traploper van projecttapijt. Deze tapijtsoort is al 25 jaar in actuele kleuren leverbaar. Kenmerkend is de zeer hoge pooldichtheid wat resulteert in een lange levensduur. Uit eigen ervaring weten we, dat het (voor minimaal 15 jaar) een probleemloze en duurzame investering is.

Het gebruik van tapijt op de trap heeft overigens nog meer voordelen. Zo is het veiliger (bij uitglijden en vallen), onderhoudsvriendelijk, absorbeert het geluid en zorgt het voor minder verfwerk.

Bij de keuze van de kleuren en materialen is rekening gehouden met de bestaande elementen in de hal, zoals de authentieke wandafwerking naast de trap, de vloer en de glas in lood ramen.