Begeleiding bij de inrichting van je huis

Begeleiding bij de inrichting van je huis

Een nieuw huis inrichten is leuk en vooral ook spannend. Veel mensen hebben vooraf al een bepaald beeld in hun hoofd. Ze kiezen voor een bepaalde stijl of hebben ergens iets gezien wat ze aanspreekt. Vaak zijn het echter wat losse ideeën en vormt het nog geen harmonieus geheel.

Op zich is dat natuurlijk geen wonder, want bij de inrichting van een huis komt best veel kijken. Het gaat immers veel verder dan het kopen van een nieuwe bank, eethoek en kast. Er zijn immers zoveel vragen om goed over na te denken. Wat leg je op de vloer? Ga je de muren sausen of behangen? Welke gordijnen zijn sfeervol en/of juist praktisch. En welke keuzes maak je bij de functionele en sfeerverlichting? En met welke woonaccessoires zorg je voor de finishing touch?

Totaalplaatje moet kloppen

Zelfs als je zelf alles helder hebt, dan nog is het geen garantie dat het totaalplaatje klopt. Zo kunnen kleuren of materialen in een woonwinkel anders lijken dan wanneer alles thuis samenkomt. Vaak komen ze uit verschillende winkels en dat maakt het nog lastiger om te combineren.

Voorkom keuzestress

Om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuzes, begeleiden de interieurspecialisten en stylisten van Arkelwonen, je stap voor stap. Dit noemen wij ‘kopersbegeleiding’! Het voorkomt keuzestress en geeft je echt rust in je hoofd!

Professionele begeleiding

Hoe dat werkt? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek inventariseren wij jouw woonwensen. We vertellen je vrijblijvend over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Is er een klik, dan kies je een of meerdere adviespakketten en kunnen we een vervolggesprek plannen. Gedurende het hele traject naar jouw harmonieuze interieur, begeleiden we je met een professioneel interieuradvies. In onze ruime woonwinkel zie je bovendien alle meubelen, kleuren en materialen samenkomen. Een onaangename verrassing achteraf, is dus uitgesloten. Besluit je de inrichting door Arkelwonen te laten leveren? Dan kunnen de kosten van de adviespakketten (gedeeltelijk of geheel) in mindering worden gebracht. Zo valt de professionele begeleiding uiteindelijk onder onze service.

Slimme voorbereiding

Met een goede voorbereiding en de juiste hulp bij de inrichting van jouw huis, ben je zeker van een harmonieus interieur. Doordat wij de kosten van tevoren inzichtelijk maken, weet je ook nog eens precies waar je financieel aan toe bent. Uiteindelijk moet niet alleen het nieuwe interieur bij je passen maar ook het totale budget.

Nieuwbouw of restylen

Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat we dit advies bij aankoop niet alleen voor de inrichting van een nieuwbouwwoning aanbieden. Ook wanneer je binnen een bestaande situatie een ruimte wilt vernieuwen of restylen kunnen wij je adviseren en begeleiden.

Vrijblijvend kennismaken

Meer weten over onze aankoopbegeleiding en vrijblijvend kennismaken? Plan dan gerust een afspraak in, dan zorgen wij ervoor dat we jou in alle rust en met verse koffie of thee kunnen ontvangen.