Hans & Dicky Stam | Hoornaar

Review op Google ****

“Bij de inrichting van ons appartement hebben wij ons laten adviseren door Jannie en Arnold van ArkelWonen. Zij kwamen met goede ideeën qua kleur en design en wij hebben de meeste adviezen dan ook overgenomen. Voor sommige producten waren zij ook afhankelijk van anderen en dat verliep niet altijd vlekkeloos. Ook de corona-crisis heeft daar een rol bij gespeeld. Zij hebben er van hun kant alles aan gedaan om de zaken toch in goede banen te leiden en dat is ook grotendeels gelukt. Wat wij erg gewaardeerd hebben is dat ze niet drammerig zijn. Als ze merkten dat wij iets niet mooi vonden, dan kwam Jannie gelijk met een alternatief. Van ons mag ze wel een keer ‘zakenvrouw van het jaar’ worden. Wat de prijs-kwaliteit betreft: dat moet u zelf maar beoordelen.”

Reactie Arkelwonen – Jannie: “Beste Hans & Dicky, wat een mooie review… zoals u gisteren tijdens de koffie al zei: ’Een 10 geef ik nooit, maar we zijn ontzettend blij met dit eindresultaat!’ Fijn dat u benoemd dat ik meteen alternatieven laat zien. Omdat iedereen zelf precies weet wat ze wel of niet mooi vinden. Ik draag enkel de mogelijkheden aan, er zijn ook zoveel keuzes te maken! Zodat de juiste beslissingen gemaakt kunnen worden in dit gehele proces. Daarbij kunnen we met onze jarenlange ervaringen, het juiste (en praktische) advies geven. Daarbij is communicatie erg belangrijk en dat blijven we met passie doen.”