Elementenbank met onbegrensde mogelijkheden

Dit artikel is verschenen in Woonstijl

Elementenbank met onbegrensde mogelijkheden

Een zitbank is een zeer belangrijk en bepalend element binnen je woonruimte. Naast het zitcomfort wil het oog natuurlijk ook wat. Het kopen van een bank is dan ook iets, om weloverwogen te doen. Er zijn namelijk nogal wat factoren om rekening mee te houden. Een deskundig advies helpt je om de juiste keuze maken. In de stijlvolle woonwinkel Arkelwonen | Arkelsol ben je hiervoor van harte welkom.

De ervaren interieurstylisten Arnold en Jannie de Pijper, bieden talrijke mogelijkheden op het gebied van zitcomfort. Ze laten zelfs hun eigen fauteuils, hockers en zit- en ligbanken op maat maken.

Jannie: “Een goed voorbeeld is onze ZoNi elementenbank waarmee je eigenlijk alles zelf kunt bepalen. Alle vormen en combinaties zijn hiermee mogelijk. Daarbij springt de door ons ontworpen halfronde bank zeker in het oog.”

Arnold: “Bij deze serie hebben we ontzettend goed naar kwaliteit en duurzaamheid gekeken. Zo zijn alle materialen geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Door het toepassen van zwaar koud schuim, is het opkloppen en terugschuiven van de kussens, niet nodig. De stoffen zijn nagenoeg kleurecht, TNO getest en hebben een vuil werende behandeling tijdens het weefproces gehad. Alle rug- en zitkussens zijn omkeerbaar en voorzien van een ritssluiting. Je kunt ze dus optimaal reinigen en dubbel zolang gebruiken. ”

Jannie: ”Kenmerkend is ook de iets hogere zithoogte, zodat je ongeacht je kleding makkelijk en elegant op kunt staan. De zitdiepte, de hoogte van de rugleuning en de soorten armleuningen en poten, worden op de persoonlijke wensen afgestemd. Met deze elementenbank zijn er dus onbegrensde mogelijkheden en leveren wij een fijne en duurzame kwaliteitsbank. Dat is iets waar wij al 50 jaar voor staan!”

woonwinkel leerdam meerkerk vianen