Robert & Laura | Groot Ammers

“Maanden voordat ons huis opgeleverd zou worden, zat ik al met Jannie aan de grote tafel achter in de winkel.

Foto’s van spullen die we mee wilden nemen naar het nieuwe huis, de tekening van het huis, de kleuren van de keuken, de uitgezochte tegels, alles werd bij elkaar gehouden. Naar onze wensen werd geluisterd. We hebben gezamenlijk het ETC bezocht en meubels bekeken.

We kregen steeds meer een beeld van wat we wilden. Jannie, Arnold en hun team sleepten allerlei materialen aan om te laten zien wat de mogelijkheden waren voor gordijnen, vouwgordijnen, luxaflex, pvc-vloer en vloerbedekking. Ze gaven adviezen hoe dingen mooier tot zijn recht kwamen en wat praktischer is.

Uiteindelijk is het gelukt om het huis één geheel te maken. Alle kleuren in het gehele huis zijn op elkaar afgestemd. We krijgen veel complimenten dat het huis zo gezellig is ingericht. Wij voelen ons er helemaal thuis.

Hartstikke bedankt!”