Nieuwe website staat ‘live’

Na een goede voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van Arkelwonen/ Arkelsol staat live!

Daar zijn we best een beetje trots op. Het is tenslotte onze digitale showroom. Die moet er natuurlijk, net als de winkel, gewoon helemaal top uitzien! Doordat collecties stoffen, meubelen, vloeren en woonaccessoires telkens veranderen, vernieuwen wij de winkel met grote regelmaat. De website daarintegen verander je minder makkelijk. Je plaatst er met enige regelmaat nieuwe artikelen en projecten op en daarmee stopt het vaak. Toch ontwikkelen websitetechnieken zich en ontstaan er vaak nieuwe trends op het gebied van webdesign.

Als interieurstylisten vinden wij het belangrijk om u ook online te kunnen inspireren. Natuurlijk volgens de laatste trends en op een gebruiksvriendelijke manier. Dat was voor ons de belangrijkste reden om de website van A tot Z te vernieuwen. Zijn wij hierin geslaagd? Wij horen het graag!

Veel inspiratie en kijkplezier toegewenst!

Arnold en Jannie