Nico & Gerry Dokman | Gellicum

“Doordat ons huis te koop stond (staat) kreeg ik een brief van Arkel wonen om e.v. het nieuwe huis te stijlen of ons van advies te voorzien. Zoals je ook weleens post krijg voor de verhuiswagens enz. Maar deze brief c.q. folder sprak mij aan .Dus ik besloot deze te bewaren .Na enige tijd was ons huis nog niet verkocht en er werd besloten om de woonkamer te restylen.

Een afspraak werd gemaakt en er was direct een goed contact met Jannie en Arnold.
Samen werd er gekeken wat de mogelijkheden waren .Je kan het zo gek niet bedenken of Arkel wonen kan er voor zorgen .Zelfs een lamp bij een andere klant bekijken. Dit regelde Jannie voor mij want iets van een plaatje kopen valt niet mee. Vooral omdat het uit Italië moest komen en niet terug gestuurd kon worden. De service staat hoog in het vaandel.

Doordat je alles op een adres kan bestellen is het makkelijker om het goed op elkaar af te stemmen. Wat zeer goed gelukt is het resultaat mag er wezen. (Zelfs mijn kritische familie stond met zijn mond vol tanden zoals alles mooi op elkaar afgestemd was. Eentje was er sprakeloos en dat gebeurd niet vaak.)

De samenwerking is goed verlopen en iedereen draag zijn steentje bij om voor een goed en mooi resultaat te zorgen. Of het nou Leo voor de vloerbedekking was of het winkel meisje om iets door te geven ze waren allemaal netjes en correct. Iedereen had hetzelfde doel voor ogen en dat was voor tevreden klanten te zorgen. Het team Arkel Wonen heeft verstand van zaken en is voor iedereen aan te raden.

Het hele team bedankt voor jullie goede zorgen en veel succes verder!”

Situatie voor en na: