Nettie & Frank Saarloos, Sleeuwijk

“Op zeker moment was ik in Arkel en had een kwartier over voor de volgende afspraak. Ik liep binnen bij Arkelwonen. Leuke accessoires stonden er door de winkel heen en er waren verschillende soorten vloerbedekkingen op de vloer gepresenteerd. Tevens een enorm aanbod van gordijnstoffen. Jannie vroeg mij of ze mij kon helpen. Ik gaf aan weinig tijd te hebben, maar dat ik de kamer wilde vernieuwen.

We hadden een kort oriënterend gesprekje aan de grote tafel achter in de zaak en dat klikte meteen. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt en heeft Jannie mij verschillende mogelijkheden laten zien op meubel en vloerbedekking gebied. De keer er na ben ik samen met mijn man geweest. Heerlijk dat je alles in één zaak kunt regelen! Wij zagen het ook niet zitten om al die woonboulevards af te gaan.

We kwamen uit op de pvc vloer. Mooi, glad, strak en het leek net een laminaatvloer, maar deze vloer maakt minder contactgeluid. Ook werden we het al gauw eens over de keuzes voor meubels, gordijnen en de kleuren voor de wanden en deuren.

Toen de vloer was gelegd, was het echt een plaatje. Toen onze kleinzoon kwam logeren, speelde hij heerlijk met zijn auto’s op de vloer en hij lag er languit bij. Dat deed hij niet op de vorige tegelvloer. Heerlijk om zo’n jochie zo te zien spelen.

Later kwamen de meubels, toen konden we echt spreken van een ware metamorfose. Was dit onze kamer? Je kon het niet meer terug. Het ziet er echt fantastisch uit.

We hebben ook nog een vloerkleed besteld voor bij de zithoek.

Dat maakt het echt af.”

Nettie & Frank Saarloos, Sleeuwijk

Sfeerbeeld ‘voor en na’