Mevr. Verspui | Gorinchem Dalemse Donk

“De ervaring met het aankleden van de woning is veel leuker geweest als 6 jaar geleden met een andere woninginrichter. Het eerste contact in de winkel was gelijk goed.

Zo goed zelfs dat wij geen verlangen hadden elders te gaan oriënteren. Je hebt tenslotte veel uit te zoeken en keuzes te maken in een bepaalde tijd. Het aanbrengen van de vouwgordijnen in de erker, kan ‘in de dag’ of ‘op de dag’. Het is namelijk zo dat er twee smalle ramen naast deze erker zijn. Van de binnenzijde zit daarboven een gedeelte hout boven het raam. Arnold heeft de twee opties aan ons voorgelegd en proberen toe te lichten. Het voordeel van het een, heeft een nadeel voor het andere raam. Maar vanbinnen vandaan is dit namelijk andersom! Dus toen de vouwgordijnen uiteindelijk zijn gemonteerd, waren wij even verrast. Arnold werd meteen door Leo en Johan gebeld en die kwam binnen het uur. Het was tenslotte zijn vrije dag, want op dinsdag is de winkel gesloten. Zelfs Jannie, die ons het meeste had geadviseerd kwam even mee. Dit waardeerde wij enorm en de voor en nadelen werden met elkaar besproken. Als wij het nu achteraf toch anders zouden willen, was ook dat geen probleem! Er werd ons gevraagd er even over na te denken en er dan op terug te komen als wij het alsnog vermaakt wilden hebben. Dit ervaarde wij als zeer positief. Er werd snel, professioneel op gereageerd en een oplossing aangeboden. Uiteindelijk hebben wij besloten dat wij vanuit de woonkamer het mooiste aanzicht wilde hebben. Arnold had er namelijk boven op de slaapkamer van onze zoon, zelf rekening mee gehouden dat de horizontale jaloezieën ook op de dag gemeten en gemonteerd zouden worden. Dit om het buiten aanzicht ook op elkaar af te stemmen.

Jannie heeft foto’s gemaakt en ik heb haar aan gesproken, over de naad in het tapijt op zolder. De eerste trap is namelijk rondom gestoffeerd in een bijzondere warme, vuil verbergende kleur. Ook de overloop en de tweede open trap, zijn halve manen gemaakt, in een luxe pooltapijt van Parade. Op zolder is gekozen voor een aansluitende kleur, in een lus tapijt. Waarop Jannie antwoordde: “In een lusjes tapijt is een naad meestal zichtbaar. Bij een pooltapijt zie je dat niet of nauwelijks. Als Arnold het maken van een naad kan vermijden, zal hij dat ook adviseren. Hier heeft Arnold zeker op gewezen, want hij heeft zelf 25 jaar gestoffeerd”.

De buitenzonwering is ook aangebracht door Arkelsol. Achterin Arkelwonen loopt de winkel over in de zonwering. Van buiten vandaan verwacht je niet zo’n grote winkel achter de twee etalageramen. Het fijne ervan is dat je bij 1 bedrijf alles kunt aankopen. Dus 1 gesprek partner voor alle communicatie en afwerkingen. Daarnaast kun je bij een grote totaal afname in prijs interessanter worden voor elkaar. En de zonwering word zo een verleng stuk van je woonhuis en kleurkeuzes. In eerste instantie was het aangebrachte zonnescherm niet helemaal naar tevredenheid. Wij zagen dit nadat de monteurs weg waren, wij hadden het zelf namelijk erg druk. Maar dit is op kort termijn naar tevredenheid opgelost.

In één woord een “heel goed adres”