Mevr. R. van Wijngaarden | Gorinchem Dalemse Donk

“Ruim een half jaar voor de oplevering van ons huis, vonden wij een enthousiaste brief op de mat van Arkelwonen / Arkelsol.”

Dat vond ik leuk, juist omdat ik hier al volop mee bezig was. Toen ik een bezoek bracht aan de winkel ervaarde ik een bijzonder sfeervolle stijl. Heel gaaf is de manier waarop wij geholpen zijn. Er werd namelijk geluisterd en dan bedoel ik echt luisteren. Tevens geven zij van tevoren al aan, dat het niet erg is als je diverse keren terugkomt en dingen wijzigt. Vriendelijk helpen ze je ook met de kleuren verf voor de wanden, terwijl zij die niet eens zelf verkopen! Maar ze adviseren daar graag mee, omdat het gene wat zij leveren ‘ valt of staat’ bij de afwerking van de wanden. Er hangt absoluut een prijskaartje aan, maar achteraf is het dat allemaal waard geweest! Het was anders nooit tot dit samenhangende rustgevende geheel gekomen. Zij lichten ook toe hoe de prijs tot stand is gekomen en wijzigen meedenkend tot het gewenste budget.

De twee stoffeerders Leo en Johan zijn heel voorkomend en beleefd. Dit is zeker ook belangrijk, want daar laten veel bedrijven steken vallen. Er zijn van alle bedrijven maar twee partijen geweest, die het ook echt hebben afgerond. De parketteer moet nu na vijf maanden nog steeds komen. Het bedrijf zelf wil het ook tot in detail afwerken en perfect achter laten. Er was iets met de gordijnen en Arnold werd gebeld en die was er dan ook met het uur. De gordijnen worden ter plaatse gestoomd en ingevouwen. Een rem was lam van het rolgordijn en dit was binnen vijf dagen dan ook keurig vervangen. Je weet dat je het mag vragen, want je betaalt er tenslotte voor.

Er zijn al heel wat mensen die vragen of ze binnen mogen kijken. Nieuwe bewoners van de Woelse Donken bijvoorbeeld. Zij ervaren de balans en het samenhangend geheel. Jannie heeft foto’s gemaakt die ter inzage in de winkel en op de site staan. Ik kreeg van haar dan ook een compliment, dat alles zo af was. Ja, voorbereiding is alles…”

!”