Leendert & Martine Trouwborst | Trouwborst

“We maakten een afspraak zodat Jannie tijd voor ons zou hebben. Het was erg prettig om in alle rust kennis te maken, zodat Jannie kon inschatten wat voor soort inrichting bij ons zou passen. Ze gaf ons goede adviezen qua kleurenpalet en qua soort vloerbedekking. We zijn dan ook erg blij met hoe het uiteindelijk geworden is: een gezellig appartement in ecru-tinten met blauw (we zitten nl. aan het water) en een combi zachte vloerbedekking / novilon-vloer (zand van het strandje wat naar binnen gelopen wordt).

Enige tijd later hadden we hulp nodig bij het inrichten van ons nieuwe huis in Hoornaar. Omdat Arkel Wonen goed bevallen was voor het appartement, klopten we nogmaals aan in Arkel. We hebben vele uren rondom de tafel gezeten met gordijn- en vloerbedekking-stalen en kleurenwaaiers. We hebben vier kinderen (tussen 4 en 13 jaar). Jannie gaf ons het advies om veel zachte vloerbedekking te kiezen op de overloop en in de slaapkamers, om de (kinder-)geluiden in ons grote trappenhuis te beperken. Dit bevalt ons heel goed. Net zoals grote vloerkleden/perzen in de woonkamer op de houten vloer, wat warmte geeft en ook geluid dempt.

Vervolgens wilde Jannie ook graag de kinderen een keertje zien, en met hen bekijken wat bij hen past. Bij een “meisjes-meisje” past nu eenmaal een ander kleurenpalet dan bij een “jongensachtig-meisje”. Ik had de kinderen voor hun verjaardag een quilt met bijpassende kussens en dekbedovertrekken gegeven. Dat was de basis voor de verdere inrichting. De kinderen zijn blij met het uiteindelijk resultaat.

Jannie heeft leuke ideeën, maar het is wel goed om je budget in de gaten te houden.

Arnold was heel nauwkeurig met het opmeten. Ondanks zijn precisie waren er enkele dingen die niet helemaal klopten. In overleg is dat detail ook opgelost. Bij nog enkele andere dingen die niet helemaal naar wens waren, heeft Arnold het prima opgelost!

Arnold en Jannie: hartelijk bedankt voor de goede samenwerking! Als we nog eens wat nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug.”