Joost & Otteline Hoftijzer | Hoornaar

We hebben oktober 2010 een huis gekocht, en in december vond de sleuteloverdracht plaats.

Het hele huis moest geverfd worden, en voorzien worden van nieuwe vloeren en gordijnen. We hadden wel wat ideeën over wat we mooi vonden, maar we wisten niet echt waar en hoe we moesten beginnen. En bovendien waar gaan we ons laten adviseren. Ik had weleens een advertentie van Arkel Wonen gezien, en ben toen op de site gaan kijken. Dit zag er uitnodigend uit, en we zijn op een zaterdag de winkel eens binnengelopen. We raakte in gesprek met Jannie, en het voelde meteen goed, er was een klik. We voelde ons op ons gemak, en wisten zeker dat het goed zou komen.

Aangezien we voor de hele woning alles moesten uitzoeken, adviseerde Jannie ons om dit stap voor stap te doen. We zijn begonnen met de vloer beneden. Daar ligt een pvc vloer, wat lijkt op een echte oude houten vloer. Erg makkelijk in onderhoud, zeker met een kindje van 2 en een hond. Daarna kwamen de rol- en overgordijnen aan de beurt, en zo hebben we in een paar afspraken ook de slaapkamers, overloop, zolder en hal uitgezocht. We kregen steeds een goed advies, en bovendien werd er alle tijd voor ons genomen. Ons huis kreeg steeds meer vorm, en zo hadden we alles uitgezocht voor we de sleutel kregen.

Nu wonen we alweer een paar maanden in ons nieuwe huis. Het is nu echt ons ‘paleisje’ geworden. De stoffering, de kleuren, het hele huis is op elkaar afgestemd.

Dit alles hebben we te danken aan het goede advies van Jannie en Arnold, maar ook zeker aan de rest van het team.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede adviezen, ideeën, afwerking en de fijne samenwerking.”