Joop & Engelien Stuurman | Ameide

“Nadat wij door onze dochter Hanneke de tip hadden gekregen om eens bij Arkel Wonen te gaan kijken, hebben wij vrijblijvend een afspraak gemaakt en gingen wij na deze eerste kennismaking enthousiast naar huis.

De hulpvaardigheid en de ideeën  spraken ons aan. Naar je eigen inbreng werd geluisterd en door Jannie en Arnold direct meegenomen in hun voorstellen.

Onze oude kamerinrichting was glad en strak met een parketvloer en onze gedachten waren dan ook dat het weer een gladde vloer zou gaan worden.

Door Jannie en haar collega Herma werden wij gewezen op de prachtige vloerbedekking

Bij Arkel Wonen ligt ook die vloerbedekking op de vloer en na het horen van de voordelen van vloerbedekking (warme uitstraling, prettig geluid in de kamer, niet meer dweilen) hebben wij daar wel een poosje over na moeten denken. Het was best wel een moeilijke beslissing om na 20 jaar een gladde vloer gehad te hebben over te stappen naar vloerbedekking, mede omdat wij het idee hadden dat vloerbedekking een ouderwets imago heeft..

We hebben de keuze voor vloerbedekking toch gemaakt en zijn daar nu heel blij mee. In combinatie met het behang, vouwgordijnen, in between gordijnen en de meubels van Kingsbridge is onze kamer nu een oase van rust en warmte geworden. En onze kleinzoon van 1 jaar vindt het heerlijk om op de vloerbedekking te spelen.

Jannie en Arnold, nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging en niet te vergeten voor de persoonlijke aandacht.

Hartelijke groet vanuit onze schitterende kamer.”

Hermi en TonVakantie


I.v.m. vakantie is Arkelwonen/ Arkelsol van

donderdag 11 juli tot donderdag 1 augustus gesloten.

 

Wij wensen u een fijne zomer!

 

Met vriendelijke groet,

Namens Team Arkelwonen
Arnold en Jannie

Dit zal sluiten in 20 seconden