Familie Ten Busschen | Gorinchem

“Wij werden benaderd door Arkelwonen via een schrijven. Deze vrijblijvende uitnodiging vonden we goed, wij woonden namelijk toen nog in het Oosten van het land.

Op een vrijdagmiddag zijn wij ter oriëntatie langs gegaan. Ondanks dat we onverwachts kwamen, nam Jannie alle tijd en hebben uiteindelijke alle stoffering voor ons nieuwe huis uitgezocht. Zelfs werd er wat te eten verzorgd want het werd uiteindelijk een lange sessie! Eigenlijk waren wij best laat met alles uitzoeken en toen werd de oplevering van het huis ook nog eens eerder.. Maar zij hebben ons daar prima en snel door heen geloodst. Als je buiten voor de twee etalage staat, heb je geen idee dat het binnen zo groot is. Het is verrassend bij binnenkomst, dat de winkel met zoveel verschillende soorten producten, toch netjes oogt. In andere zaken is het vaak rommelig en erg vol. Daar leveren ze ook wel kwaliteit, maar mis je het overzicht en het advies wat je hier wel krijgt.

Prima stoffeerders! Jannie heeft ons gevraagd naar een negatieve noot en dan kunnen wij ons maar twee dingen bedenken. De rolgordijnen waren er wel, maar werden niet de zelfde dag opgehangen. Leo had deze “teleurstelling” aan Arnold doorgegeven. Dit kwam doordat er een stoffeerder zich ziek had gemeld. Maar de volgende dag werden wij daarom met voorrang behandeld, terwijl dit eigenlijk niet was ingepland. Prima dus!

En het tweede was, dat de houten jaloezie met open binnenwerk en ladderband voor op de overloop foutief was geleverd. Er was in de juiste verpakking op de fabriek een andere ingedaan. Best komisch want deze was de helft kleiner… Maar wederom is de zoektocht naar de juiste zeer snel gevonden en gemonteerd !

De communicatie tussen het team en ons was goed. Arnold is zelf zeer kritisch en meet alles nog eens na. Hij wist de hoogte van de houten vloer, maar kwam liever nogmaals meten als hij er in lag. De gordijnen waren toen al bij atelier Elti en gaf hij later de hoogte maten door.

Veel aandacht voor zijn vak, dat is door ons als heel prettig ervaren.”