Familie Methorst | Nieuwland

“Arnold en Jannie weten hoe hun klanten behandeld willen worden. Maar ook de vaste medewerkers die onze woning stoffeerden en van raamdecoratie voorzien hebben. Echt: onze grote complimenten! Jullie hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk (en dat was nodig, vanwege de erg strakke planning) alles te bestellen en te leveren. Daarbij hielden jullie ons voortdurend op de hoogte van de stand van zaken. Jullie weten wat service is!!

Het resultaat mag er zijn. Nog altijd (we wonen hier nu anderhalve week) kunnen we soms onze ogen niet geloven. Kleurcombinaties die écht matchen, zowel met de inrichting als met het huis zélf. En: ’t gebeurt meer dan eens dat mensen die ons op komen zoeken in ons nieuwe huis écht hun ogen uitkijken. Betere reclame is er niet!”

Familie Methorst

Sfeerbeeld ‘voor en na’