Dirk & Mary Uittenbogaart | Gorinchem

“Na 14 jaar in ons huis te hebben gewoond, was het hoog tijd om het interieur grondig aan te pakken. Enkele jaren geleden zijn we gestart met het restylen van de woonkamer en afgelopen winter was de slaapetage aan de beurt. Voor de woonkamer hadden we goede ervaring met de adviezen van Jannie en Arnold. We zijn nog steeds blij met het resultaat. Het was dus logisch om nu weer naar Arkelwonen te gaan.

Wij houden van landelijk/modern en omdat het aanbod zo groot is en de mogelijkheden legio, hebben we wat moeite gehad met het bepalen van onze keuze. Gelukkig kent het geduld van Jannie en Arnold geen grenzen, telkens komen ze met alternatieven en goede adviezen die ons uiteindelijk hebben geleid naar een smaakvolle en praktische inrichting. Ze dringen niet hun eigen smaak op, maar kijken echt naar wat bij je past en zorgen ervoor dat het plaatje compleet is, tot aan de kleur op de muren en de kleur van de dekbedhoezen toe!

We zijn heel blij Jannie ‘s advies te hebben opgevolgd om een donkere vloerbedekking te kiezen bij ons donkere bed. We zouden het zelf nooit bedacht hebben en waren aanvankelijk bang dat het somber en donker zou worden, maar het tegengestelde is waar: het geeft de slaapetage een ruime, lichte een chique uitstraling! Over de stoffeerders niets dan lof, ze werken efficiënt en netjes. Kortom: we zijn erg enthousiast over het team van Arkelwonen.”