Desiree Ceelen | Gorinchem

“Wij zijn heel bewust eerst gaan wonen en daarna pas voor de raambekleding gaan kijken. Eigenlijk zijn wij helemaal geen nieuwbouw mensen en met alleen een plattegrond kreeg ik geen gevoel voor de aankleding. Omdat wij de Arkelwonen en Arkelsol vignetten voor de ramen bij de anderen huizen hadden gezien en de bus vaak zagen rondrijden, hebben wij contact met hen opgenomen.

Met het verzoek of Jannie bij ons thuis advies wilde komen geven. Diezelfde middag kwam ze al en ze gaf enthousiast advies. Ze neemt alle tijd voor je, ook in de winkel. Je voelt je op je gemak en dat is fijn. Wij wilde eigenlijk zelf eerst vouwgordijnen, maar Jannie adviseerde een duette met een top down. Dit vanwege de grote ramen met de behoorlijke inkijk daardoor. Inmiddels hangen deze en het is echt een heel grappig systeem. Van buiten in de kleur roomwit en vanbinnen in een linnen kleur passend bij de muurverf en de gordijnen. Nu klopt dit gewoon, met een eenvoudige rust.

Met onze twee kleine kinderen was het wenselijk dat de holle klank zou worden opgeheven in de woonkeuken. Door de gordijnen die over de hele breedte dicht kunnen is dit gelukt. Wat een verademing is dit, want wonen zonder gordijnen is behoorlijk onrustig. Dit realiseerde ik mij pas echt, toen Leo ze had opgehangen. Maar voor ons is dit de juiste keuze geweest. Jannie heeft namelijk de gordijnen afgestemd op de gebruikte vloertegel. In de keuken ligt deze in het zonnig geel en in de hal in warmrood. Daarbij hangt nu hetzelfde gordijn als in de keuken, maar dan in het warmrood.

Het past allemaal erg mooi en zij zegt steeds: “Dit past namelijk bij jullie persoonlijk.”

De combinaties zijn werkelijk top!

Jannie vraagt om een kritische noot, maar ik kan er geen bedenken.

De slaapkamer staat nog in de planning, daarvoor gaan wij zeker weer naar deze zaak. Onlangs kreeg ik een kaartje “Nieuwe behangboeken voor je slaapkamer zijn binnen gekomen, echt een collectie voor jou. Maar wacht een weekje, want wij zijn even een weekje weg met de kinderen”. Attent toch?!

Leo en Sjaak zijn hartstikke aardige kerels. Ze geven tips en je merkt dat ze een berg ervaring hebben. Ze passen echt in dat team daar. Leo vertelde dat hij het zo fijn vond, dat Arnold en Jannie naar ook echt naar hem luisterden.”