Debbie Ter Riet | Gorinchem

“Wij vertelden tegen een medebewoner van dit project, dat wij in Gorinchem bij een woninginrichter waren geweest. Hij gaf aan dat wij absoluut eerst nog eens bij ArkelWonen moesten gaan kijken.

Hij was daar namelijk erg over te spreken, vooral over de verrassende maar praktische ideeën.

Bij binnenkomst twijfelde ik even of ze wel onze smaak, die strak en industrieel is, zouden kunnen leveren. Maar die twijfel was met tien minuten compleet verdwenen. Jullie geven ideeën die bij anderen niet naar voren waren gekomen. Zo hebben wij in de woonkeuken, naast de ramen met openslaande deuren, grote verwarmingselementen aan de muur. Arnold gaf aan dat de warmte optimaal benut zou worden als de gordijnen wel de raampartij zouden afsluiten, maar niet de designradiatoren. Deze zijn tenslotte te mooi om te verstoppen. Onze zwarte aaibare gordijnen met RvS ingeslagen zeil ogen op een rvs-roede, zorgen tevens voor een rustige akoestiek.

Wat ons ook opviel was dat de personen die hier allemaal werken, passen in het geheel van de winkel. Dit geeft een vertrouwd gevoel. In andere winkels ontbreekt dat nogal eens en maakt het moeilijk iets van hen aan te nemen.

Wat bij Arkelwonen helemaal geweldig is, is de kinderhoek. Je hebt zoveel uit te zoeken en steeds neem je dochter overal mee naar toe. Maar hier had zij (en daardoor ook wij ..!) het ontzettend goed naar haar zin. Ze geven je echt een huiselijk gevoel, je wordt daar onthaast, zeker bij de open haard. Geweldige stoffeerders, super vriendelijk! Morgen komen zij ook nog de buitenzonwering ophangen. Wij hebben het Arkelsol logo voor het raam gehad. Door de fijne service en de bewezen diensten, hebben wij d.m.v. dit logo graag reclame voor hen gemaakt.”