Corrie & Roel Schmidt | Arkel

“Arkel wonen was voor ons een winkel waar wij naar toe gingen om voornamelijk ideeën op te doen voor vloerbedekking en gordijnen.

Toen wij daar binnen liepen werden we gelijk gezellig ontvangen en na wat rond gekeken te hebben kregen we koffie en konden we vertellen waar we naar op zoek waren. Jannie sleepte ons helemaal mee met haar enthousiasme en liet ons van alle mogelijkheden wat zien.

Daar wij klanten zijn met toch een budget waar wij ons aan wilden houden , werd het enthousiasme al gauw als beklemmend ervaren want we vonden alles geweldig mooi maar wisten tegelijk dat dat niet was wat we zochten , gewoon omdat het te duur was, en wij daar eigenlijk niet voor uit durfden te komen.

Goedkopere zaken hebben we bezocht maar nergens vonden we wat we zochten.

We zijn terug gegaan en hebben eerlijk verteld dat wij bij hun onze keuze hadden gemaakt ,maar te maken hadden met een budget en die was te laag bij wat we mooi vonden en uiteindelijk uitgezocht hadden.

Alle tijd werd er toen uitgetrokken om binnen ons budget toch iets heel moois uit te zoeken met hetzelfde enthousiasme maar nu waar we allemaal blij van werden.

Zo zijn er vele mensen die niet terug gegaan zijn, met het idee hadden dat het toch niet voor hun beurs bestemd was  of hebben mensen vòòr ze er naar toe gaan het idee dat het wel te duur zal zijn omdat het zoveel perfectie uit straalt.

Wij hebben ondervonden dat wat je ook wilt kopen en hoeveel je er ook voor uit wilt geven , je altijd met hetzelfde enthousiasme en met dezelfde vakbekwaamheid geholpen wordt , zo ook bij de aflevering. Hier mag je ideeën opdoen en alleen rondkijken en kopen binnen ieders budget. Kortom hier voel je je mens.”