Cees & Christa Versteeg | Meerkerk

“Inmiddels wonen wij alweer een jaar in ons huis en is het erg mooi ingericht. We vonden dat er naar  ons idee  goed meegedacht is  en hebben we handige en leuke adviezen gekregen, wat ons huis tot deze mooie inrichting heeft gemaakt. Er is voor ons veel tijd vrij gemaakt van jullie kant om steeds maar weer mee te denken zodat ons huis één geheel zou worden. Ook dit heeft wat geduld van jullie kant gevraagd, want soms voelde iets niet goed en dan kwamen jullie met andere ideeën en werd ons te tijd gegeven. Het is fijn dat we altijd de tijd hebben gekregen om ergens op terug te komen of iets te wijzigen. Wat dan ook nog wel eens gebeurde. Er is ons nooit iets opgedrongen, dat voelde erg fijn. Uiteindelijk waren wij dan weer tevreden met het resultaat. Wij hebben nooit de behoefte gevoeld om elders te gaan shoppen.

Ons huis is nu echt een warme, gezellige plek voor ons gezin geworden, waar wij ons thuis voelen. We krijgen vaak leuke en enthousiaste reacties van andere mensen die ons huis en inrichting zien. Ook de materialen zijn van goede kwaliteit. We zijn zeker erg blij en tevreden met het resultaat. Bedankt hiervoor!”

Cees & Christa Versteeg