Anton & Tineke Jansen | Hendrik-Ido-Ambacht

“Op een mooie vrijdag in april net voor de Pasen hadden wij besloten lekker een stuk te gaan fietsen. We hebben onze fietsen op de fietsendrager van de auto gezet en zijn toen richting Arkel gereden.

Aldaar aangekomen de auto op het pleintje voor de winkels in Arkel neergezet. Na een heerlijke ronde te hebben gefietst waren wij terug en zagen wij de woninginrichting van ”Arkel Wonen”. Tijdens het fietsen hadden wij het er nog over gehad dat wij toch nu echt wel wat aan onze oude plavuizen vloer moesten gaan doen.
We verschilden wel van mening wat we wilden. Anton wilde graag een parket vloer en Tineke liever weer plavuizen. Omdat de oude vloer er dan uitgebikt zou moeten worden zagen wij hier wel tegenop.

Maar om toch maar eens te gaan kijken wat er mogelijk zou zijn, zijn wij de winkel van Arkel Wonen ingelopen om ideeën op te doen. Eenmaal binnen kwam er direct een mevrouw op ons af. Wij zeiden dat wij gewoon even kwamen kijken wat er voor mogelijkheden waren voor de vloer. Jannie hoorde ons verhaal, zoals boven omschreven aan en zei toen dat zij de oplossing had voor ons probleem.

Wij stonden er n.l. al op. Wij dachten dat dit parket of laminaat was, maar het bleek een pvc vloer te zijn. Jannie en Arnold hadden hier al zelf ervaring mee opgedaan en konden deze vloer beslist adviseren. Na enig heen en weer gepraat mochten wij twee stukken pvc mee naar huis nemen om te kijken of dit eventueel van interesse zou kunnen zijn. Na thuis met kinderen en vrienden gekeken te hebben, hadden wij een eiken dessin uitgekozen.

Arnold is thuis komen meten en heeft toen een offerte van deze vloer gemaakt. Hiernaast moesten wij na vele jaren ook nieuwe raambekleding hebben. En als je de vloer doet, moet je natuurlijk ook behangen. Hierin zijn wij plezierig en goed geadviseerd door Jannie. Zij heeft ons de kleuren geadviseerd en ook de soort raambekleding. Uiteindelijk hebben wij alles door Jannie en Arnold laten uitvoeren. Het is echt prachtig geworden. Een heel andere woonkamer.

Wij genieten hier nog elke dag van en zijn er echt heel erg blij mee dat wij bij “Arkel Wonen” terecht e goede service en het prima advies.

Wij kunnen “Arkel Wonen” echt bij iedereen aanraden.”