Nieuwe serie sfeervolle verlichtingsarmaturen

Bij de inrichting van een interieur is verlichting zeer bepalend voor de sfeer. Niet alleen de armaturen zelf dragen daaraan bij maar ook de toegepaste lichtbronnen. Armaturen kunnen als ‘blikvanger’ decoratief of juist onopvallend aanwezig zijn. Bij het maken van een lichtplan houden wij altijd rekening met, de juiste balans tussen decoratieve en functionele verlichting.

De nieuwste lampenserie uit de ZoNi-collectie bestaat uit een groot aantal exclusieve armaturen, waarmee we nagenoeg iedere ruimte passend kunnen verlichten. Opvallend is de grote mate van vrijheid die er is om de plafondplaat, glaskleur en vorm naar wens aan te passen. Zo creëren we het ideale armatuur voor elk interieur. Naast de hanglampen omvat de serie verder een vloerlamp, schemerlamp, tafellamp en een plafonnière. Uniek zijn ook de oplossingen voor het verlichten van een vide. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een ‘spin’ meerdere glazen lampen tot één armatuur samen te voegen, of door een plafondplaat met lange snoeren en glaswerk naar keuze samen te stellen.

Deze nieuwe serie hangt en staat nu in onze woonwinkel. Benieuwd of wil je gewoon je licht eens opsteken en kijken wat er allemaal met sfeerverlichting mogelijk is? Kom gerust eens langs of maak een afspraak voor een lichtadvies.

Plafondplaten zijn in wit en zwart leverbaar.