Inrichting Hervormde kerk Hoogblokland

 

Enige tijd geleden kregen wij de vraag om mee te denken met het vernieuwen van de vergaderruimte van de Hoogbloklandse Hervormde kerk. Het was tijd voor een frisse moderne look passend bij de sfeer en de gebruikers van de vergaderruimte. Deze vraag hebben Arnold en Jannie met veel enthousiasme beantwoord en zijn vervolgens met alle betrokkenen aan de slag gegaan.

Rekening houden met de akoestiek

Bij het interieuradvies is nadrukkelijk rekening gehouden met de akoestiek. Jannie: “De ruimte beschikt over hoge plafonds en we wilden de lastige klanken die ontstaan, tijdens het vergaderen in grote groepen, wegnemen. Door te kiezen voor gordijnen van een zware kwaliteit breng je de akoestiek veel beter in balans. Ook de projectwaardige pvc-vloer helpt daar trouwens bij.”

Een vergaderruimte met de juiste sfeer

De vergaderruimte is verder voorzien van een hanglamp met een diameter van 100cm, qua kleur prachtig afgestemd en voorzien van 3 verstelbare lichtpunten. Op de muren is gekozen voor behang met een look van een huid in blokmotief in combinatie van bijpassende muurverf en hoge witte vloerplinten. Jannie: “De ZoNi vouwgordijnen uit onze Basic lijn maken het geheel compleet. Ze zijn gemaakt van kwalitatieve en goed wasbare stoffen en zijn bovendien verrassend voordelig.”

Het eindresultaat mag er dan ook zijn! Wie zegt nu nog dat een kerkinrichting ouderwets is?