We verrijken graag het leven van onze klanten

Wie binnenstapt bij ArkelWonen & Arkelsol voelt zich meteen thuis. De stijlvolle woonwinkel ademt rust uit. In een warme sfeer zijn meubels, stoffering, woonaccessoires en verlichting op elkaar afgestemd. De uitstraling is harmonieus. Dit verlang je in je eigen huis!

Jannie en Arnold de Pijper, eigenaars en interieurstylisten van ArkelWonen & Arkelsol, zijn persoonlijk en betrokken. Ze hebben oog voor je, denken graag met je mee en komen met verrassende voorstellen voor de inrichting van je woning. Dat begint heel gastvrij. Na een afspraak met hen staat je naam op een welkomstbord en je krijgt in een ontspannen ambiance een heerlijk bakje koffie. Daarna nemen zij uitgebreid de tijd om je wensen, ideeën en gezinssituatie met je door te nemen. Zij willen graag weten wat echt bij je past. Met als resultaat een prachtige styling van je interieur, waar je je echt thuis voelt. ‘Wij zijn interieur mooi-makers’, glimlacht Jannie.

Liefde, ervaring en authenticiteit
Of het nu gaat om kleine aanpassingen in het interieur, een verhuizing, verbouwing of een complete styling: Jannie en Arnold nemen je graag alles uit handen en zetten een schitterend resultaat neer. Zij kunnen dit niet zonder een team van vijf vakmensen. Samen leveren zij maatwerk en topkwaliteit. Jannie: ‘Je hoort vaak dat de klant koning is, maar wij gaan een stap verder. Wij zien de klant als een geschenk. Wij vinden het fijn om het leven van onze klant te verrijken. Over het algemeen weet de consument wat hij of zij mooi vindt, maar zoekt naar de juiste ingrediënt die past in het grotere geheel.’ Met liefde, ervaring en authenticiteit omringen Jannie en Arnold de klant. Door hun enorme inzet en hun mentaliteit om altijd met een oplossing te komen, hebben zij al 45 jaar hun bestaansrecht bewezen.

Dit artikel is verschenen in de Rivieren Woonkrant / Woonstijl, november 2017