Meubelstijlen

Meubelstijlen

Bij alle meubelstijlen geldt: herhaling van kleuren en materialen in meubelen, zorgt voor eenheid en tijdloze rust. Niet alleen dienen kleuren en materialen op elkaar afgestemd te zijn in de meubels, maar juist ook in de kamer als geheel. Dit creëert rust, eenheid en laat de juiste elementen eruit springen. U kunt zelfs dessins in meubelen laten terugkomen in uw gordijnen. Werk met minder maar wel grotere accessoires. Vergeet ook zeker uw verlichting niet, dit is juist de finishing touch!

 

Nieuwe trend is absoluut het classy lounge gevoel: lekker relaxen, maar wel in stijl. Luxe, warm, glamour en uitnodigend zijn de trendwoorden voor dit jaar. Geniet van juist een wat meer uitgesproken element, zoals: een opvallend meubel, behang, gordijnen of vloeren, in combinatie met sobere accessoires (wel groot, niet veel). Authentiek en duurzaam zijn het nieuwe wit, kom ook genieten van deze prachtige en krachtige stijl! We tonen u graag wat er mogelijk is!

 

Landelijk modern

Gaat er nog geen belletje rinkelen? Als u denkt aan merken als Riviera Maison en Riverdale vast wel. Het is een oorspronkelijk Engelse stijl die het tegenwoordig ook in Nederland erg goed doet.

 

Hoe kunt u deze stijl in uw eigen woning toepassen?

Mooie, stijlvolle houten elementen, al dan niet wit geschilderd, aardetinten gecombineerd met blauw en wit, hier en daar een schattige, rieten mand, kastje of rotanstoel. Lekkere, zachte plofbanken, allemaal natuurlijke materialen, zoals katoen en linnen. Ook warme raambedekking, zoals gordijnen en rolgordijnen van stof. Niet alleen uw woonkamer leent zich prima voor deze stijl, maar ook een werkkamer, keuken, badkamer of slaapkamer kunnen opfleuren met deze warme en rustige stijl.

 

Naast prachtige meubels en accessoires op dit gebied kunnen we u ook helpen met een kleurenplan voor uw wanden en of vloeren.

 

Klassiek

Een meer klassieke stijl toont zich op verschillende manieren. Vaak worden hier de wat donkerdere en zwaardere houten meubelen onder geschaard, zoals Eikenhouten meubelen. Deze stijl kenmerkt zich ook door mooie ruitpatronen in kussens, dessins voor meubelstoffen en donkergroen en rood zijn mooie accentkleuren bij deze stijl. Maar denk ook zeker aan oude stijlelementen als ornamenten, een gezellige schouw en open haard.

 

Vergeet ook zeker het nieuwe klassiek niet: glamoureus, met leuke grapjes, kroonluchters en wat meer flair! Rijk, royaal en koninklijk zijn ook zeker woorden die bij klassiek passen. Bij deze stijl passen juist wat meer gedurfde kleurenplannen in meubels en wanden en prachtig dessin behang.

 

Wat uw stijl ook is, bij Arkelwonen zorgen wij dat uw stijl en uw interieur een perfecte match vormen!

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja