Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat

Met een jaloezie bepaalt u zelf de lichtval en de mate van privacy in de woonruimte. Arkelwonen biedt u vele soorten exact op maat gemaakte jaloezieën. Daarbij heeft u keuze uit tientallen materiaalsoorten, kleuren en designs. In onze ruime woonwinkel kunt u inspiratie opdoen en geven wij u graag een professioneel advies.

 

Houten jaloezieën

Een houten jaloezie is tijdloos en brengt sfeer in uw woning. Deze binnenzonwering is leverbaar in verschillende kleuren en lamelbreedtes (50 en 70mm). Ook het soort ladderband is door u zelf te bepalen, zo zijn er diverse kleuren en breedtes band.  U heeft dus alle vrijheid om uw raamdecoratie naar eigen smaak samen te stellen, waar wij u graag bij adviseren.

 

Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën lijken enigszins op houten jaloezieën maar er zijn natuurlijk verschillen. Zo is de bamboe jaloezie lichter, duurzamer en is het pakket minder dik. Dit laatste is vooral zichtbaar wanneer ze volledig opgetrokken zijn maar ook als ze half opgetrokken zijn. Minder gewicht zorgt natuurlijk ook voor extra bedieningsgemak.

 

De sfeervolle bamboe jaloezieën worden door Arkelwonen op maat geleverd en (desgewenst) vakkundig ingemeten en gemonteerd. Er is keuze uit verschillende lamelbreedtes, natuurlijke kleuren en ook het ladderband is in vele kleuren en designs leverbaar.

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze functionele jaloezie kan niet kromtrekken, is eenvoudig te reinigen en is budgetvriendelijk.

 

Er zijn wel 15 soorten leverbaar, van effen kleuren tot verschillende ‘hout look’ designs. Ook het toegepaste ladderband (kleuren en breedtes) is naar eigen keuze te bepalen.

 

De kunststof jaloezieën die Arkelwonen in het assortiment heeft zijn getest volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Wij kunnen de jaloezieën natuurlijk bij u inmeten en monteren. Zo bent u altijd verzekerd van een topresultaat.

 

Kinderveilige jaloezieën

Bij het toepassen van binnenzonwering ontkomen fabrikanten vaak niet aan het toepassen van lange bedieningskoorden. Deze zijn nodig om de zonwering in de verschillende posities te kunnen bedienen.

 

Arkelwonen is zich zeer bewust van de risico’s en de kans op letsel bij kinderen. Wij zien het dan ook als onze plicht om u bij de betreffende producten te wijzen op het gebruik van de Child Safety bediening om de kindveiligheid te waarborgen. Lees verder ->

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de verschillende soorten binnenzonwering en u compleet laten ontzorgen? Kom dan gerust eens binnenlopen in onze winkel in Arkel. Maakt u liever een gerichte afspraak om in alle rust en met onze onverdeelde aandacht uw woonwensen te bespreken? Dan is het natuurlijk fijn om een afspraak te maken. Dit kan 24/07 online of telefonisch (0183 561 277) tijdens onze openingstijden. U kunt ook het onderstaande contactformulier versturen. Na ontvangst nemen wij sproedig contact met u op.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja