Louvre Luiken

Louvre Luiken

Heeft u al eens overwogen om voor de louvre luiken te kiezen? Deze prachtige buitenluiken zijn echt een aanwinst voor uw woning en deze onderscheiden zich van de andere buitenzonweringen. De louvre luiken danken de naam aan de romantische stad Parijs. Hier is het louvre luik namelijk ontstaan heel lang geleden. Sfeer en functionaliteit worden hierdoor goed met elkaar gecombineerd. Dit kan nu ook naar uw eigen woning worden gehaald. Het stukje Frankrijk kan nu naar u toe worden gebracht.

 

Volop mogelijkheden met louvre luiken

Wist u dat de louvre luiken in meerdere combinaties verkrijgbaar zijn? U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de lamelafstand, de lamelgrootte en het type lamel. U kunt de luiken ook krijgen met een verstelbare lamel of gecombineerd met een paneelluik. U heeft bij ons de keuze uit verschillende RAL (coderingssysteem van kleuren) kleuren. De luiken zijn weerbestendig, kwalitatief hoogwaardig en uiteraard duurzaam. De luiken geven een karakteristieke uitstraling aan uw woning of pand. De luiken zijn erg sfeervol en die keuze kunt u nu maken.

 

Diverse materiaalsoorten

De louvre luiken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Hout
  • Aluminium
  • Kunststof

 

Deze materialen hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Wilt u ook graag weten welke eigenschappen hierbij horen zodat u de keuze kunt maken voor uw louvre luiken? Dan is het de hoogste tijd dat u contact met ons opneemt zodat wij u kunnen voorzien van uitleg en alle informatie over de eigenschappen van de louvre luiken.

 

Interesse?

Heeft u interesse in de louvre luiken en wilt u graag meer weten over de prijzen of eerst geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Deze maken wij graag voor u. Ook met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan u graag te woord en hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn. De louvre luiken zijn een goede keuze bij een woning, deze luiken zorgen namelijk voor meer sfeer en uitstraling.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja